Advertisement

Bilal Saygılı Camii Ve Külliyesi - Izmir Deki Bilal Saygili Camii Ve Kulliyesi Baskan Erdogan In Katilimi Ile Acildi Bilal Saygili Caminin Ozellikleri Neler / İzmir'de ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilal Saygılı Camii Ve Külliyesi - Izmir Deki Bilal Saygili Camii Ve Kulliyesi Baskan Erdogan In Katilimi Ile Acildi Bilal Saygili Caminin Ozellikleri Neler / İzmir'de ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışında konuştu. Bilal saygılı camii ve külliyesi. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı ( ege üniversitesi ). Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, i̇zmir'de ege üniversitesi kampüsü içerisine inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışına katılarak konuşma yaptı.

Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı cumhurbaşkanı'nın katılımıyla gerçekleşti. Bilal saygılı camii ve külliyesi. Eski tbmm başkanı ve ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım, ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin hayırlı olmasını diledi. İzmir'de ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Geleneksel osmanlı mimarisi ve sanat anlayışıyla inşa edildi.

Ak Parti
Ak Parti from www.akparti.org.tr
Erdoğan, cami avlusunda kendisini dinleyen vatandaşlarla selamlaştı. Yüzyıl klasik osmanlı mimarî sanat anlayışı ve üslûbu esas alınarak tasarlanmıştır. Dünya etnospor konfederasyonu başkanı bilal erdoğan, i̇zmir'de yapımı tamamlanmak üzere olan ege üniversitesi bilal saygılı camii ve külliyesi'ni ziyaret etti. Açılışını yaptığımız bilal saygılı cami ve külliyesi'nin şehrimize, ülkemize ve tabii özellikle de ege üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. İdlib şehidi çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Temelleri 2016 yılında atılan cami, 16. See more of bilal saygılı camii ve külliyesi on facebook. Ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

.üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan bilal saygılı camii ve külliyesinin açılışını gerçekleştirdi.

Camiinin ismi olan bilal saygılı olması nedeniyle vatandaşlar 'bilal saygılı kimdir?' sorusunun yanıtını merak ettiler. Temelleri 2016 yılında atılan cami, 16. Bilal saygılı camii ve külliyesi de bu anlayışla inşa edilmiş, asırlardır süren bu geleneğin devamı niteliğinde örnek bir eser ortaya konulmuştur. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan , bilal saygılı camisi ve külliyesi 'nin açılışına katıldı. Bilal saygılı camii ve külliyesi. Cami ve külliyenin ölçüleri ve kapasitesi. Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı cumhurbaşkanı'nın katılımıyla gerçekleşti. Gelinen, kullanılan ve iş bitince ter. İdlib şehidi çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Açılışını yaptığımız bilal saygılı cami ve külliyesi'nin şehrimize, ülkemize ve tabii özellikle de ege üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği camimiz şehrimizin mimar sinan tarzındaki eserlerinden bir tanesi. Erdoğan, cami avlusunda kendisini dinleyen vatandaşlarla selamlaştı.

Yüzyıl klasik osmanlı mimarî sanat anlayışı ve üslûbu esas alınarak tasarlanmıştır. Dünya etnospor konfederasyonu başkanı bilal erdoğan, i̇zmir'de yapımı tamamlanmak üzere olan ege üniversitesi bilal saygılı camii ve külliyesi'ni ziyaret etti. Açılışını yaptığımız bilal saygılı cami ve külliyesi'nin şehrimize, ülkemize ve tabii özellikle de ege üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Bilal saygılı camii ve külliyesi de bu anlayışla inşa edilmiş, asırlardır süren bu geleneğin devamı niteliğinde örnek bir eser ortaya konulmuştur. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışında konuştu.

Cumhurbaskani Erdogan Bilal Saygili Camii Ve Kulliyesi Nin Acilisini Gerceklestirdi
Cumhurbaskani Erdogan Bilal Saygili Camii Ve Kulliyesi Nin Acilisini Gerceklestirdi from img.piri.net
Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı ( ege üniversitesi ). Ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışını cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan yaptı. Açılışını yaptığımız bilal saygılı cami ve külliyesi'nin şehrimize, ülkemize ve tabii özellikle de ege üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. .ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışında konuştu. Yüzyıl klasik osmanlı mimarî sanat anlayışı ve üslûbu esas alınarak tasarlanmıştır. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, i̇zmir'de ege üniversitesi kampüsü içerisine inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışına katılarak konuşma yaptı. Bornova ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan ege üniversitesi bilal saygılı camii ve külliyesi'ne bilal erdoğan ziyarette bulundu.

Eski tbmm başkanı ve ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım, ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin hayırlı olmasını diledi.

Ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışını cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan yaptı. Bornova ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan ege üniversitesi bilal saygılı camii ve külliyesi'ne bilal erdoğan ziyarette bulundu. İdlib şehidi çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Erdoğan, cami avlusunda kendisini dinleyen vatandaşlarla selamlaştı. Eski tbmm başkanı ve ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım, ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin hayırlı olmasını diledi. Yüzyıl klasik osmanlı mimarisinin bugünün teknolojisi ile birleştirilerek inşa edildi. .ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışında konuştu. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı cumhurbaşkanı'nın katılımıyla gerçekleşti. İzmir'de ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği camimiz şehrimizin mimar sinan tarzındaki eserlerinden bir tanesi. Ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışını bilal saygılı camii, 16. Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Yüzyıl klasik osmanlı mimarî sanat anlayışı ve üslûbu esas alınarak tasarlanmıştır.

188 likes · 8 talking about this · 190 were here. .üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan bilal saygılı camii ve külliyesinin açılışını gerçekleştirdi. Bilal saygılı camii ve külliyesi. Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı (ege üniversitesi).

3piyl2nwib4sam
3piyl2nwib4sam from foto.haberler.com
Ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İdlib şehidi çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Kent merkezine hareket eden erdoğan, ilk olarak bilal saygılı cami'inin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, cami avlusunda kendisini dinleyen vatandaşlarla selamlaştı. 90 bin camide mehmetçik için zafer duası edildi. İzmir'de ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. See more of bilal saygılı camii ve külliyesi on facebook. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı (ege üniversitesi).

Camiinin ismi olan bilal saygılı olması nedeniyle vatandaşlar 'bilal saygılı kimdir?' sorusunun yanıtını merak ettiler.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, i̇zmir'de ege üniversitesi kampüsü içerisine inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışına katılarak konuşma yaptı. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı cumhurbaşkanı'nın katılımıyla gerçekleşti. Dünya etnospor konfederasyonu başkanı bilal erdoğan, i̇zmir'de yapımı tamamlanmak üzere olan ege üniversitesi bilal saygılı camii ve külliyesi'ni ziyaret etti. Ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışını cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan yaptı. See more of bilal saygılı camii ve külliyesi on facebook. Bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı (ege üniversitesi). .ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışında konuştu. İdlib şehidi çankaya son yolculuğuna uğurlandı. Camiinin ismi olan bilal saygılı olması nedeniyle vatandaşlar 'bilal saygılı kimdir?' sorusunun yanıtını merak ettiler. Caminin inşasına özellikle katkısı olan saygılı ailesini yine. Erdoğan, cami avlusunda kendisini dinleyen vatandaşlarla selamlaştı. Bilal saygılı camii ve külliyesi de bu anlayışla inşa edilmiş, asırlardır süren bu geleneğin devamı niteliğinde örnek bir eser ortaya konulmuştur. Eski tbmm başkanı ve ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım, ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin hayırlı olmasını diledi.

Eski tbmm başkanı ve ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım, ege üniversitesi kampüsü'nde inşa edilen bilal saygılı camii ve külliyesi'nin hayırlı olmasını diledi bilal saygılı. Ege üniversitesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan bilal saygılı camii ve külliyesi'nin açılışı türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Post a Comment

0 Comments