Advertisement

Αεκ Βολοσ 4-2 : Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Έμεινε στα αποδυτήρια... - Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.

Αεκ Βολοσ 4-2 : Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Έμεινε στα αποδυτήρια... - Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο.

Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα.

Με τις γνωστές απουσίες
Με τις γνωστές απουσίες from www.aek-live.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος.

Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος.

Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο.

Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα.

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν 4-2 της ΑΕΚ
Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν 4-2 της ΑΕΚ from fws.gr
Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.

Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα.

Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.

Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.

Μικροί Ρεθυμνιώτες επισκέφτηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ
Μικροί Ρεθυμνιώτες επισκέφτηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ from www.aek-live.gr
Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα.

Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο.

Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα σπάτα. Η αεκ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σχόλιο από sakistsakis δεν νομιζω ότι είναι ρόμβος. Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα.

Η αεκ θα αγωνιστεί στον βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο κύπελλο ελλάδας και ο μανόλο χιμένεθ ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεκ στα σπάτα βολοσ αεκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Post a Comment

0 Comments